[Ossm-members] Re: Free Software Flood

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Sun Jun 6 17:00:38 UTC 2004


На 05 јун 2004 (сабота), Новица Наков напиша:

> > Ако немате забелешки до понеделник ќе го објавам на главната страна.
> 
> Трет пат го читам, и мислам дека текстот е некако штур. 

Па напиши подобар.

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list