[Ossm-members] Апликации - monthly digest!

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Sat Jun 5 18:58:54 UTC 2004


Gemter v0.3 (http://gssteam.no-ip.org/gemter/gemter.html) e при крај. Ја 
направив да работи во сервер/клиент режим такашто цела администрација во 
потенцијалното Интернет Кафе би била од Сервер..

Уште малку че бидит готова..

Ова го пишувам поради тоа што можи некој да има потреба од ваква 
апликација, сметајте на Gemter...

П.С.
Падаваните што читаат мејллиста и не прават ништо освен што напаѓаат 
нека јадат гомна! ССМ нешто и произведува !

ПоздравMore information about the Ossm-members mailing list