[Ossm-members] newsforge

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Mon Jun 7 13:10:55 UTC 2004


> > http://www.newsforge.net
>
> Уште на slashdot да се појави вестта и hedona ќе ја гаснат со
> противпожарен апарат.  :-)

еј педери, кажувајте ако праите вакви работи...

> Глиша, има counter за оваа новата страна?

има access.log, може да се пушти awstats после.

-- 
дамјанMore information about the Ossm-members mailing list