[Ossm-members] Re: newsforge

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Fri Jun 11 15:22:11 UTC 2004


На 07 јун 2004 (понеделник), Дамјан напиша:

> > Глиша, има counter за оваа новата страна?

Од 6 Јуни до моментов ossm.org.mk каунтерот каков-таков(*)
запишал  

- 2737 вкупно посети.
- 2076 биле странски ип-адреси.
- 661 македонски. 


Aко ги тргнам дупликатите за овие 5 дена испаѓа:
- 1978 вкупно различни ип адреси.
- 1586 странци.
- 392 македонци.


(*) Брои само посетители кои биле или линкувани од надвор или
воопшто не биле линкувани(ја искуцал адресата директно). 
Иста адреса во било кој случај не ја брои ако е за помалку од 
60 секунди.

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list