[Ossm-members] последна вест

Misa Popovic stomak81 at freemail.com.mk
Mon Jun 7 16:25:17 UTC 2004


Не знам колку време стои на www.microsoft.com.mk, ама оваа анализа за 
Windows vs. Linux е на ударно место на сајтот. Уште ако се појавила 
скоро (после поплавата), тоа кажува дека почнавме добро да ја работиме 
мисијата.

-- 
Misa
"My mother never saw the irony in calling me a son-of-a-bitch." * Jack 
Nicholson


More information about the Ossm-members mailing list