[Ossm-members] �������� ����

Igor Stamatovski assyst at on.net.mk
Mon Jun 7 16:39:39 UTC 2004


> Не знам колку време стои на www.microsoft.com.mk, ама оваа анализа за
> Windows vs. Linux е на ударно место на сајтот. Уште ако се појавила
> скоро (после поплавата), тоа кажува дека почнавме добро да ја работиме
> мисијата.
>

Ова е додаено после визија. На тоа место стоеше банерот за конференцијата.

--
ассист

More information about the Ossm-members mailing list