[Ossm-members] Re: последна вест

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Mon Jun 7 17:21:44 UTC 2004


На 07 јун 2004 (понеделник), Misa Popovic напиша:

> Не знам колку време стои на www.microsoft.com.mk, ама оваа анализа за 
> Windows vs. Linux е на ударно место на сајтот. Уште ако се појавила 
> скоро (после поплавата), тоа кажува дека почнавме добро да ја работиме 
> мисијата.

А има вакво нешто некаде контра?

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list