[Ossm-members] последна вест

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Mon Jun 7 16:45:40 UTC 2004


Misa Popovic wrote:

>Не знам колку време стои на www.microsoft.com.mk, ама оваа анализа за 
>Windows vs. Linux е на ударно место на сајтот. Уште ако се појавила 
>скоро (после поплавата), тоа кажува дека почнавме добро да ја работиме 
>мисијата.
>  
>
FUDMore information about the Ossm-members mailing list