[Ossm-members] Re: newsforge

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Jun 7 18:02:33 UTC 2004


Georgi Stanojevski напиша:

>И кој ја објавил на newsforge,slashdot? 
>  
>

Јас ја испратив на linuxtoday.com и newsforge. На слешдот не ја праќам 
пошто иам два претходно одбиени поста и не верувам дека ќе го објават 
овој...


-- 
ufo
More information about the Ossm-members mailing list