[Ossm-members] Re: newsforge

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Jun 7 18:21:03 UTC 2004


Georgi Stanojevski напиша:

>Најдов. :)
>
>И не е на главна?
>  
>

newsvac се вестите на главна од страна шо идат со помал фонт.

> И кога ми кажа Стојмир мене инфаркт ме стрефи што не ги тргнав пхп 
> стварите(каунтерот највише). Ама 500 хита па и не се многу?


Леле леле... :)


PS Линкот пак си стои, што значи дека сите ќе го читаат новиот текст.

-- 
ufo
More information about the Ossm-members mailing list