Re: [Ossm-members] Linux и Sound

miopa miopa at bagra.org
Mon Jun 7 22:19:57 UTC 2004


>Исто го најдов и сајтот http://linux-sound.org/, има линкови до едно чудо 
>аудио софтвер за Linux итн.
>
>Па Дарко Димитров повели ... аа не ти имаше Athlon XP 64 ама сеуште немаш 
>64-bit-ен Windows ... штета.

   Све све, ама линукс за правење музика не :)
   Можда да си играш по дома ако ти е досадно, но јазот со win програмите за
музика е толку голем што повеќе личи на океан (за функционалност зборувам,
не за брзина). Ова зе однесува и за sound engeneering, не само за создавање
музика.


-- 
(c) 2004 miopaMore information about the Ossm-members mailing list