[Ossm-members] Linux и Sound

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Tue Jun 8 00:12:33 UTC 2004


miopa wrote:

>>Исто го најдов и сајтот http://linux-sound.org/, има линкови до едно чудо 
>>аудио софтвер за Linux итн.
>>
>>Па Дарко Димитров повели ... аа не ти имаше Athlon XP 64 ама сеуште немаш 
>>64-bit-ен Windows ... штета.
>>    
>>
>
>   Све све, ама линукс за правење музика не :)
>   Можда да си играш по дома ако ти е досадно, но јазот со win програмите за
>музика е толку голем што повеќе личи на океан (за функционалност зборувам,
>не за брзина). Ова зе однесува и за sound engeneering, не само за создавање
>музика.
>  
>
Ме интересира чисто онака...што си користел од музички апликации под 
Linux базиран ОС, колку време, кои се твоите впечатоци од искуството што 
си го имал ако си користел..

И тоа што постојат „цел океан“ апликации за Windows не е ничија вина, 
освен на ограничените производителни на софтвер што во очите им светкаат 
знакчињата што на тастатурата се над 7ката...

ПоздравMore information about the Ossm-members mailing list