[Ossm-members] Апликации - monthly digest!

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Mon Jun 7 23:00:55 UTC 2004


Vasko Mitanov wrote:

>|Уште малку че бидит готова..
>|
>|Ова го пишувам поради тоа што можи некој да има потреба од ваква 
>|апликација, сметајте на Gemter...
>
>Како предлог, стави скрин-шотови од апликацијата :0)
>
>  
>
Да прелогот се прифаќа..
Се извинувам што и денес не успеав да извадам бета2 верзија на 0.3 
Gemter ама (се надевам) утре ќе бидиMore information about the Ossm-members mailing list