[Ossm-members] До сите програмери на листава!!!

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Tue Jun 8 11:59:39 UTC 2004


>|создавачите). Сугестии се добродојдени. Одма да нагласам дека јас не сум 
>|програмер и не очекувајте многу од мене во овој потенцијален проект, но 
>|ако треба нешто да се помага, тука сум.
>
>Јас можам да дадам милион сугестии, имам доста искуство и во програмирање
>и во праење софтвер за финансово работење...
>Слободно контактирајте ме за совети и прашања. За жал нема да можам
>да дадам некој посебен придонес околу програмирањето бидејќи
>имам навистина премногу обврски :(
>  
>
Епа дај сугестии. Што се треба да содржи ваква апликација да ги задоволи 
потребите на сите фирми во Македонија? Односно да ги има сите потребни 
функции, па секоја фирма да си ги користи оние што и требаат.

More information about the Ossm-members mailing list