[Ossm-members] Krivicen Zakon-update

Игор Петрески igor at pcinfo.com.mk
Tue Jun 8 18:48:35 UTC 2004


Ако некого го интересира како Кривичниот закон ги третира компјутерските 
  упади:

http://www.pcinfo.com.mk/modules.php?name=News&file=article&sid=364

Инаку ова е последната верзија на овој закон. Претходно обидте не беа 
казниви сега и тие се!
Затвор до 10 години!

Игор.More information about the Ossm-members mailing list