[Ossm-members] Re: Linux и Sound

Гоце Николов goce at mail.net.mk
Tue Jun 8 08:32:45 UTC 2004


Историчарите веруваат дека во вторник, 08 јуни 2004, во 02:12:33 часот
[Гринич +0200] (што е 02:12 каде што живеам јас) Aleksandar напиша:

> ограничените производителни на софтвер што во очите им светкаат 
> знакчињата што на тастатурата се над 7ката...

Смрт фашизму, слобода народу!


-- 
Гоце
mailto:goce at mail.net.mk
Tech Support: Just a busy signal away!






More information about the Ossm-members mailing list