[Ossm-members] До сите програмери на листава!!!

Новица Наков novica at bagra.org
Tue Jun 8 08:35:06 UTC 2004


Riste Pejov напиша: 

> шифрарници

Некој ако може да ми објасни зошто тие записи се викаат шифрарници, и кој збор 
би се употребувал доколку програмот би бил на англиски ќе бидам многу 
благодарен.-- 
Новица

Question authority; think for yourself.More information about the Ossm-members mailing list