[Ossm-members] До сите програмери на листава!!!

Новица Наков novica at bagra.org
Tue Jun 8 09:10:31 UTC 2004


Riste Pejov напиша: 

> Од старт да кажам дека ниеден странски програм за тоа не може да се
> искористи, пошто Македонија како и земјите од бивша Југославија имаат
> таканаречено двојно книжење за разлика од останатите западни земји.

Абе, па ова е причина плус да се прилагоди некој странски програм. :)
Од ММФ, СветскаБанка, ЕУ и сл. за година две ќе ни кажат дека не може да не 
примат/да ни дадат пари и сл. пошто имаме различно сметководство. Ние ќе го 
прилагодиме нашето на нивното и оп -- странските програми ќе можат да се 
користат. :)


-- 
Новица

An eye for an eye
makes the whole world blind.More information about the Ossm-members mailing list