[Ossm-members] Re: ????????? ? ??.???

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Tue Jun 8 16:27:46 UTC 2004


На 08 јун 2004 (вторник), Nebojsha Milosavlevski напиша:

> > Кога се појавило ова во ПЦинфо+?
>
> Не знам точно, во претпоследниот или последниот број.. не ми се при рака
> цдата моментално. Сепак фала, сигурно нема да продавам таков текст. :)

Како памфлет или како текст во списанието?

Инаку ако го зимаш памфлетот земи го и 12.pdf од
http://www.softver.org.mk/novica/dl/12.pdf место последната страна. :)

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list