[Ossm-members] ????????? ? ??.???

Nebojsha Milosavlevski ecl-x.vvrg at mt.net.mk
Tue Jun 8 10:36:04 UTC 2004


> Кога се појавило ова во ПЦинфо+?
Не знам точно, во претпоследниот или последниот број.. не ми се при рака
цдата моментално. Сепак фала, сигурно нема да продавам таков текст. :)

Поздрав!-- 
Небојша Милосавлевски


More information about the Ossm-members mailing list