[Ossm-members] Open Office download ?

Gjoko Jovanovski zlochko at on.net.mk
Wed Jun 9 12:22:40 UTC 2004


|Сега ме информираа дека во Internet (fucking) Explorer не се гледаат
|линковите
|за download ... така да еве ти ги за windows и за Linux:
|http://prdownloads.sourceforge.net/ooomk/OpenOffice.org-1.0.2_win_mk-
|0.4.zip?download
|http://prdownloads.sourceforge.net/ooomk/OpenOffice.org-1.0.2_lin_mk-
|0.4.tar.gz?download

Фала. Веќе симнувам, а и ја добив истата информација од Морел (господ
здравје да му даде) :))

Него, дали сте приметиле дека кратенката на организацијата е ССМ. Дечки па
не знаев дека имате толкава зградурина во сред центар на Скопје. Де
изнајмете ми една канцеларија по поволни услови. :)))


Поздрав,
Злочко.More information about the Ossm-members mailing list