[Ossm-members] Open Office download ?

Томислав Марковски herrera at users.sourceforge.net
Wed Jun 9 12:14:37 UTC 2004


> Него, дали сте приметиле дека кратенката на организацијата е ССМ. Дечки па
> не знаев дека имате толкава зградурина во сред центар на Скопје. Де
> изнајмете ми една канцеларија по поволни услови. :)))

Прочачкај низ архива на листава, ќе најдеш пораки со толкувања, што може
да значи ССМ. На пр. „Сојуз на слепи на Македонија“ :)

Добредојде!


-- 
Томислав Марковски

What makes the universe so hard to comprehend is that there's nothing
to compare it with.

More information about the Ossm-members mailing list