[Ossm-members] Re: собир?

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Jun 10 19:21:06 UTC 2004


Новица Наков напиша:

>Што викате?
>

Недела 17.00, градски парк (фонтана).

Треба да се разгледа можноста за два дена Software Freedom Day. Едниот, 
односно 27ми август, indoor презентација и/или прес и вториот ден, 
односно „The real day“, концерт во парк под мотото „Got Freedom?“ :)

Доколку организираме вакво нешто  би дошле и 10тина бугари од Linux-bg. 
Дечките се понудија да одржат и неколку презентации, па ќе видиме. :)

Повеќе на собирот...

-- 
ufo
More information about the Ossm-members mailing list