[Ossm-members] Инстал на OpenOffice

Ѓоко Јовановски zlochko at on.net.mk
Fri Jun 11 21:07:49 UTC 2004


Абе...
успеав да инсталирам и да ми се гледа кирилицата.
Ама не сака да куца сеа на кирилица... коа е избран нашиот енкодинг 
можам ако сакам и да мавам по тастатура... едноставно курсорот во 
OpenOffice не мрда. :(

Злочко.More information about the Ossm-members mailing list