[Ossm-members] Re: Bugarska programa za finansisko rabotenje

Vasko Mitanov vaskom at mail.com.mk
Fri Jun 11 23:42:05 UTC 2004


|> >http://biona.sourceforge.net/
|> >
|> Супер е програмчето, мада е во мини верзија. Ова може да се прилагоди на 
|> нашето законодство, да се предеведе и прошири со понапредни функции. Еве 
|
|Јас не успеав да го компајлирам.

Го искомпајлирав и стварно изгледа ОДЛИЧНО, прост МДИ интерфејс
ама ефикасен, руска школа :-)
More information about the Ossm-members mailing list