[Ossm-members] има ли некој од министерство за образование тука?

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Fri Jun 11 12:22:09 UTC 2004


На сајтов има информации и линкови во врска со образовните можности на Linux 
во основни и средни школи.

http://www.k12ltsp.org/

-- 
дамјанMore information about the Ossm-members mailing list