[Ossm-members] Re: newsforge

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Fri Jun 11 15:28:52 UTC 2004


На 11 јун 2004 (петок), Georgi Stanojevski напиша:

> На 07 јун 2004 (понеделник), Дамјан напиша:

Заборавив зашто тебе ти риплајував. :)

Комплицирано e да пуштиш awstats од 6 до денеска за
ossm.org.mk,slobodensoftver.org.mk,freesoftware.org.mk и посебно за
/freesoftwareflood?

Или прати ми го логот јас ќе се заебавам.

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.



More information about the Ossm-members mailing list