[Ossm-members] Potrebna pomos

Новица Наков novica at bagra.org
Fri Jun 11 18:01:42 UTC 2004


Kristijan Spirov напиша: 

> Да не студираш и ти таму?

Не јас сум тука (УКИМ), и се обидувам да ја скршам долгогодишната традиција на 
правење дипломски со cut&paste. :) -- 
Новица

Декриминализирај, регулирај, оданочи.More information about the Ossm-members mailing list