[Ossm-members] собир?

Новица Наков novica at bagra.org
Fri Jun 11 18:14:59 UTC 2004


Gjoko Jovanovski напиша: 

> А каде точно се збирате и во колку часот...

Во парк на фонтана. Во 17ч недела. Ама може и покасно да речеме 18 пошто е 
жешко. Мада пошто слабо иде пријавувањето, може и да нема собир.-- 
Новица

There is no patch for stupidity.More information about the Ossm-members mailing list