[Ossm-members] Re: собир?

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Fri Jun 11 19:04:31 UTC 2004


На 11 јун 2004 (петок), Новица Наков напиша:

> > А каде точно се збирате и во колку часот...
> 
> Во парк на фонтана. Во 17ч недела. Ама може и покасно да речеме 18 пошто е 
> жешко. Мада пошто слабо иде пријавувањето, може и да нема собир.

Еве и јас да се пријавам. 
-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list