[Ossm-members] собир?

misos misos at mail.com.mk
Fri Jun 11 23:47:43 UTC 2004


Новица Наков напиша:
> Во парк на фонтана. Во 17ч недела. Ама може и покасно да речеме 18 пошто е 
> жешко. Мада пошто слабо иде пријавувањето, може и да нема собир.

Ја би поминал, ама друг термин. Знаете, Европско, дерби...

-- 
Поздрав,
misos

Press <CTRL>-<ALT>-<DEL> to continue ...More information about the Ossm-members mailing list