RE: [Ossm-members] Re: собир?

Nebojsha Milosavlevski ecl-x.vvrg at mt.net.mk
Sun Jun 13 22:10:52 UTC 2004


> Има нешто како "The Linux System Administrator's Guide" достапно на
Интернет. 
> Не знам точна адреса, па барај на google. 

Ја го имам ова: Linux Newbie Administrator Guide.pdf
Ако сакаш може да ти го пратам... само 403кб за некои 135 страни..
За печатење иди у најефтината копирница.. сите имаат ПЦа сега... со
инсталиран МС Пенџери LEGAL Version. :)


---
Nebojsha Milosavlevski
web: www.eclipse-x.tk :: www.vvrg.tk
e-mail: ecl-x.vvrg at mt.net.mk
jabberID: eclipse-x at vip.net.mk


More information about the Ossm-members mailing list