[Ossm-members] Re: Аууууууууу , колку сме славни!

Новица Наков novica at bagra.org
Sat Jun 12 00:20:54 UTC 2004


Georgi Stanojevski напиша: 

> Ај видете го http://www.ossm.org.mk/freesoftwareflood ставив оваа вест
> најдолу дали е во ред?

Јас мислам треба да се искористи овој моментум. Да регистриаме 
freesoftwareflood.org, да кренеме сајтче и да врземе неколку настани по ред. 

-- 
Новица

There is no patch for stupidity.More information about the Ossm-members mailing list