[Ossm-members] Re: Аууууууууу , колку сме славни!

Riste Pejov richie at macedonia.homelinux.org
Mon Jun 14 11:15:59 UTC 2004


Новица Наков wrote:

>Georgi Stanojevski напиша: 
>
>  
>
>>Ај видете го http://www.ossm.org.mk/freesoftwareflood ставив оваа вест
>>најдолу дали е во ред?
>>    
>>
>
>Јас мислам треба да се искористи овој моментум. Да регистриаме 
>freesoftwareflood.org, да кренеме сајтче и да врземе неколку настани по ред. 
>
>  
>
ајде да го регистрираме. имаме кеш на сметка или ќе треба да донираме по 
нешто ?

Р.More information about the Ossm-members mailing list