[Ossm-members] собир

Новица Наков novica at bagra.org
Sat Jun 12 09:57:43 UTC 2004


Zoran Dimovski напиша: 

> Ама мислам дека треба и повеќето што сакаат да гледат фудбал треба да
> дојдат.

Не ли гледаш дека само ова буљашите што навиваат за Франција не доаѓаат. Абе 
не гледајте џабе, ќе изгубат французите. :)-- 
Новица

Live life on the edge but try to stay on topic.More information about the Ossm-members mailing list