[Ossm-members] Gemter v0.3 pre1

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Sun Jun 13 16:23:43 UTC 2004


Здраво момци и девојки!
Ама е мртва неделава..

Не знам како ќе го сфатите мојот труд да создадам ваква апликација, но 
ете, мал скромен подарок од Lugola за цела заедница.
Не го сфаќајте проектот како проект на Aleksandar Balalovski, туку на 
оССМ, јас сум само автор.

Кратко појаснување:
Gemter Pack е апликација која може да работи во режим на сервер или на 
клиент. Моментално тие два режими не се интегрирани како една 
апликација, но во официјалната планирам тоа да го сторам такашто 
корисникот ќе може да одбере дали сака серверски или клиентски режим

Моментално немам добра документација, нема README. За тие што ги 
интересира само што е Gemter може информации да најдете на 
http://gssteam.no-ip.org/gemter/gemter.html или слики од екранот, 
http://gssteam.no-ip.org/web-gemter/index.html

Тоа е тоа,
тестирајте, пробувајте, пријавувајте, користете.
Значи и покрај тоа што уфо мисли дека цело време лежам :) ете нешто 
напраив корисно, се надевам

http://gssteam.no-ip.org/gemter/GemterPack[CLIENT]-v0.3pre1.tar.gz

http://gssteam.no-ip.org/gemter/GemterPack[SERVER]-v0.3pre1.tar.gz

Поздрав,
АлександарMore information about the Ossm-members mailing list