[Ossm-members] Gemter v0.3 pre1

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Mon Jun 14 17:57:49 UTC 2004


Искрено очекував поголема поддршка. Како и да е, во тек е преведување на 
Gemter Pack на англиски јазик, сигурно има тестери што радо би ја 
тестирале. Кај нас нема. Да си земиме да си преведуваме речи...

Поздрав,

П.С.
И да нервозен сум!More information about the Ossm-members mailing list