[Ossm-members] Re: Re: Аууууууууу , колку сме славни!

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Mon Jun 14 12:03:37 UTC 2004


На 14 јун 2004 (понеделник), Riste Pejov напиша:

> имаме кеш на сметка или ќе треба да донираме по 
> нешто ?

:)))))) Во минус сме. 
-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list