[Ossm-members] (no subject)

Зоран Димовски decata at mt.net.mk
Tue Jun 15 07:40:59 UTC 2004


Здраво дечки. Ај ако може некој да ми каже како да внесам у MySQL база  
зборовите шо се до сега преведени од кде и OpenOffice за да можеме у  
кочани и да го презентираме онлајн речникот што го правам. Знам Глиша  
нешто ми кажува на некоја српска страна имат нешто такво за внесување на  
преведени зборови у база ама ја зборавив. Глиша дај повтори ако не те мрзе  
:) Фала ајт сега на здравје бричење. Поздрав.
ЗокиMore information about the Ossm-members mailing list