[Ossm-members] (no subject)

Josip Dzolonga josip at lizard-online.net
Tue Jun 15 10:35:31 UTC 2004


За администрација со mySQL бази јас користам phpMyAdmin , просто лесно и 
едноставно :)

http://www.phpmyadmin.net/

Зоран Димовски напиша:

> Здраво дечки. Ај ако може некој да ми каже како да внесам у MySQL 
> база  зборовите шо се до сега преведени од кде и OpenOffice за да 
> можеме у  кочани и да го презентираме онлајн речникот што го правам. 
> Знам Глиша  нешто ми кажува на некоја српска страна имат нешто такво 
> за внесување на  преведени зборови у база ама ја зборавив. Глиша дај 
> повтори ако не те мрзе  :) Фала ајт сега на здравје бричење. Поздрав.
> Зоки
>
>------------------------------------------------------------------------
>
>_______________________________________________
>Ossm-members mailing list
>Ossm-members at hedona.on.net.mk
>http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>  
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20040615/0cc2086f/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list