[Ossm-members] Gemter v0.3 pre1

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Tue Jun 15 15:30:16 UTC 2004


On Tue, 15 Jun 2004 11:12:33 +0200 (CEST),  
<ossm-members-request at hedona.on.net.mk> wrote:

> Искрено очекував поголема поддршка. Како и да е, во тек е преведување на  
> Gemter Pack на англиски јазик,
> сигурно има тестери што радо би ја тестирале. Кај нас нема. Да си земиме  
> да си преведуваме речи...
>
>
> Поздрав,
>
>
> П.С.
>
> И да нервозен сум!

Не се нервирај. А да дојдеше во Кочани, па да ја презентираш и твојата  
програма. Ќе има гости од сите интернет кафеа во Кочани. Шо викаш?
Поздрав


-- 
Using Opera's revolutionary e-mail client: http://www.opera.com/m2/More information about the Ossm-members mailing list