[Ossm-members] Gemter v0.3 pre1

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Tue Jun 15 13:59:17 UTC 2004


Vladimir Stefanov wrote:

> Не се нервирај. А да дојдеше во Кочани, па да ја презентираш и 
> твојата  програма. Ќе има гости од сите интернет кафеа во Кочани. Шо 
> викаш?
> Поздрав
>
Добро оти ти тоа не го сториш? Мислам види, не се работи за кернел па да 
не знаеш да го прочепкаш да го научиш што е како е, се работи за 3-4 
сати чепкање...и освен тоа, имаш обичај вака сите да ги каниш во Кочани? 
Еден ден сите ќе ти дојдат, шо ќе прајш после...

АлександарMore information about the Ossm-members mailing list