[Ossm-members] Gemter v0.3 pre1

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Tue Jun 15 10:37:03 UTC 2004


>(на страна тоа што qt _не_ изгледа) :) Абе ќе се најде ли некој
> пристоен скин за тоа КДЕ-то или ќе фурате 3Д теми и понатаму :)
> П.С. Не почнувајте G/K flame war, не ми беше тоа целта.

Хм, ја користам thinkeramik (многу поубав од пренанападниот Keramik) исто и 
Plastik и dotNet не се лоши... а имаш и qtCurve (или како се викаше)... btw 
ти што користиш како gtk тема?

-- 
дамјанMore information about the Ossm-members mailing list