[Ossm-members] Re: Ossm-members Digest, Vol 9, Issue 31

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Tue Jun 15 13:53:04 UTC 2004


Vladimir Stefanov wrote:

> За мене секоја програма што се издава за Линукс и која работи исто 
> или  подобро од верзијата за Вин е вредна за спомнување, била опен или 
> не. И не  можеш да очекуваш целиот софтвер да стане опен. И како што 
> знам во  најновата верзија на Xandros, Opera е избрана за дифолтен 
> броусер. И затоа  не гледам причина да не ја спомнувам на листата, 
> освен ако не ја тенчиме  работата, па само за Opensouce да се рсправа 
> овде, ама како што помнам  овде се водеа со недели дискусии за 
> фудбали, пијанки...
>

Кој тепа вчера? Бугарите 5-0 изгубија...
-
И уште нешто, зошто на секоја нова порака не го оставаш истиот subject, 
туку стои OSSM Digest bla bla и не ми се сортираат пораките во едно 
под-стебло...мавај само риплеј кога сакаш да пишиш нешто..

ЧаоMore information about the Ossm-members mailing list