[Ossm-members] Re: Ossm-members Digest, Vol 9, Issue 31

Gjoko Jovanovski zlochko at on.net.mk
Wed Jun 16 11:10:14 UTC 2004


|> Епа многу добра причина за да не ја спомнуваш на листава е самото име на
|> листава ossm-members,
|
|Доста веќе за ова!

Рече шумарот и ги ибрка и партизаните и швабите! :)


Злочко.
ПС. Милиција тренира строгочу...! :))More information about the Ossm-members mailing list