[Ossm-members] Gemter v0.3 pre1

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Tue Jun 15 15:02:16 UTC 2004


> ама како прво никој досега ја нема инсталирано, не знам дали функциора
> на други
> компјутери како кај мене дома. Што треба што не треба да биди, што
> фали што е отпоќе (ова исто е со претходното :-\ ), и така
> Ако добијам некое подетално мислење за Gemter Pack v0.3 и да излези
> официјална верзија ќе одам ќе презентирам нека организира некој

Може ќе добиеш ако ти е достапен сајтот..ps 
бара user и pass цело време

-- 
дамјанMore information about the Ossm-members mailing list