[Ossm-members] Re: Ossm-members Digest, Vol 9, Issue 31

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Tue Jun 15 15:05:36 UTC 2004


Riste Pejov wrote:

> Aleksandar Balalovski wrote:
>
>> Кој тепа вчера? Бугарите 5-0 изгубија...
>> -
>> И уште нешто, зошто на секоја нова порака не го оставаш истиот 
>> subject, туку стои OSSM Digest bla bla и не ми се сортираат пораките 
>> во едно под-стебло...мавај само риплеј кога сакаш да пишиш нешто..
>
>
> Бтв, сортирањето по нишки не се врши според наслов туку по едно поле 
> во СМТП пораката кое вика вака:
>
> In-Reply-To: <opr9nejmn5r49pao at vladoboss>
>
> И твојот клиент автоматски знае во која нишка да ја стави, т.е. на 
> кого си му одговарал. Е сеа, кога пишуваш нова порака, ова поле го 
> нема, а нити пак кога одговараш на порака надвор од постоечка нишка.
>
Ете вака и ќе научи човек нешто... ;)
More information about the Ossm-members mailing list