[Ossm-members] whats up?

nom knaum666 at hotmail.com
Tue Jun 15 17:51:47 UTC 2004


> ... и N е поголемо или еднакво на град со 50000 жители :) Иначе не се
> исплати.

Немало да се исплати.Вие за профит да не ги организирате овие работи.
BTW не за друго туку ова ви го предложив за да можам да го гледам
RevolutionOS.
Или уште подобро јавете им се на локалнава телевизија ТВМ овдека и прашајте
ги дали ке се согласат да го прикажат филмот.
Стварно ако сте заинтересирани ево јас ке им се јавам и ке договорам вие
само дајте го филмот.More information about the Ossm-members mailing list