[Ossm-members] Re: whats up?

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue Jun 15 18:00:54 UTC 2004


nom напиша:

>Немало да се исплати.Вие за профит да не ги организирате овие работи.
>BTW не за друго туку ова ви го предложив за да можам да го гледам
>RevolutionOS.
>  
>

Не се исплати, во смисол - нема да има доволно заинтересирани и има 
премалку луѓе надвор од Скопје кои колку и да се трудат неможат/многу им 
е потешко сами како поединци да организираат таков настан...

>Или уште подобро јавете им се на локалнава телевизија ТВМ овдека и прашајте
>ги дали ке се согласат да го прикажат филмот.
>Стварно ако сте заинтересирани ево јас ке им се јавам и ке договорам вие
>само дајте го филмот
>

Јави се де.
Оригиналното ДВД можеш да го купиш од amazon.com, а пиратска верзија да 
симнеш од Интернет или да побараш од некој на news група.


-- 
ufo
More information about the Ossm-members mailing list