[Ossm-members] Re: (no subject)

Gjoko Jovanovski zlochko at on.net.mk
Wed Jun 16 09:23:54 UTC 2004


|  Абе тоа е супер ти што го предлагаш ама јас мислам како за почеток овоа е
|доволно а понатаму можеме да го развиеме у нешто навистина феноменално
|нели? И ако веќе одиме на тој чекор да се прави нешто покомплексно од ова
|мислам дека нема да можам сам да го направам т.е. ке ми треба помош. Па
|така кој има познавање на PHP и бази може да помогне да се направи светски
|речник. па оној кој сака да помага нека се искаже :) поздрав


Еве јас се искажувам барем што се однесува до генерирањето на PHP и околу
базата ако има потреба од мопош. Што се однесува до полнењето на истата, ќе
барате друг чоек. ;)

Поздрав,
Злочко.
ПС. email: zlochko at on.net{izvadi}.mkMore information about the Ossm-members mailing list